Keelcrab drone in operation
Afstandbediening van Keelcrab Sail One onderwaterrobot

Inspecteren & reinigen

De KEELCRAB Sail-One is een innovatieve op afstand bestuurbare robot, die ontworpen is om snel & eenvoudig het onderwaterschip van (plezier)vaartuigen te inspecteren & reinigen.

Onderwaterschip reinigen

Aangroei zorgt voor weerstand, waardoor uw boot steeds langzamer vaart.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 5 mm aangroei voor circa 20% hoger energieverbruik zorgt.

Met de KEELCRAB Sail-One robot kunt u binnen één uur het onderwaterschip van een 12 meter lange zeilboot vrijwel volledig ontdoen van vegetatie.

Klik op de video hiernaast voor een korte impressie.


Onderwaterschip inspecteren

Dankzij de twee krachtige LED lampen en een scherpe digitale camera kunt u de propeler, snelheidlog of anode van uw schip inspecteren zonder duiker of hijskraan.

Optioneel is het ook mogelijk om onderwater foto & video's te maken en deze op te slaan op een micro SD geheugenkaart, die geïntegreerd is in het electrische controlepaneel.


Aangroei voorkomen

De ULTRACRAB is ontwikkeld om aangroei op onbehandelde metalen delen, zoals propellor, saildrive of schroefas te voorkomen.

Door het uitzenden van ultrasone trillingen worden levende organismen ontmoedigd om zich op uw boot te vestigen.

In tegenstelling tot andere ultrasone oplossingen, wordt de ULTRACRAB buiten de boot aan een drijver gemonteerd.

U hoeft dus geen gaten in uw romp te maken !

keelcrab dealer nederland

Authorized Dealer

Ditmer Trading & Consulting BV is door de fabrikant aangesteld als eerste KEELCRAB POINT en exclusieve dealer voor KEELCRAB producten in Nederland.

Wij leveren inspectie & reinigingsdiensten in Zuidwest Nederland, verkopen KEELCRAB robots & ULTRACRAB antifouling systemen en verzorgen on-site demonstraties, trainingen & after-sales services door heel Nederland.
Volg ons ook op :

- Twitter
- Facebook
2017 - Ditmer Trading & Consulting BV | Palissander 141, 3315MP Dordrecht, Nederland | Telefoon: 078-6169877 | Email: info@ditmer.nl